Lideri ai Coaliției pentru Familie, în vizită la românii din SUA. Întâlnire cu mitropolitul ÎPS Nicolae

108

Lideri ai Coaliției pentru Familie efectuează în această perioadă o vizită în SUA, pentru promovarea în rândul românilor de peste Ocean a inițiativei de modificare a Constituției, în sensul definirii căsătoriei ca uniune între un bărbat și o femeie.

Vineri, 25 August 2017, Mihai Gheorghiu, președintele Comitetului de Inițiativă Cetățenească pentru modificarea art. 48 aliniatul 1 din Constituția României, și Cătălin Vasile, coordonator media al Comitetului, au fost oaspeții Î.P.S. Nicolae, primul Mitropolit Ortodox Român al celor două Americi sub Patriarhia Română, care le-a salutat vizita în comunitatea românească din SUA.
„Vă mulțumim că ați făcut acest efort de a veni în America. Vă dorim un pelerinaj fructuos și, cu ajutorul Domnului, că împlinim referendumul și să ieșim cu succes”, a afirmat mitropolitul.

Această întâlnire a avut loc la Catedrala Mitropolitană Ortodoxă Română Sf. Împărați Constantin și Elena din Chicago.

 

http://www.stiripesurse.ro/lideri-ai-coali-iei-pentru-familie-in-vizita-la-romanii-din-sua-intalnire-cu-mitropolitul-ips-nicolae_1215540.html

I.P.S. NICOLAE, PRIMUL MITROPOLIT ORTODOX ROMÂN AL CELOR DOUĂ AMERICI ȘI MIHAI GHEORGHIU : CEEA CE FACEM, FACEM APĂRÂND VIAȚA ȘI DEMNITATEA NOASTRĂ DE CREȘTINI.Vineri (25 August 2017) D-l Mihai GHEORGHIU, președintele Comitetului de Inițiativă Cetățenească pentru modificarea art. 48 aliniatul 1 din Constituția României, și Cătălin VASILE, Coordonator Media al Comitetului, au fost oaspeții Î.P.S. NICOLAE, primul Mitropolit Ortodox Român al celor 2 Americi sub Patriarhia Română, care le-a salutat vizita în comunitatea românească din SUA.Această întâlnire a avut loc la Catedrala Mitropolitană Ortodoxă Română Sf. Împărați Constantin și Elena din Chicago.

Posted by Prodocens Media on 27 August 2017