ADEVĂRUL despre REFERENDUMUL pentru CĂSĂTORIE: “Peste Constituția unei țări nu se poate trece.”

133

DEZINFORMARE: “Oricum, pe viitor se vor legaliza căsătoriile între persoane de același sex. Peste tot se întâmplă asta.”

Peste Constituţia unei ţări nu se poate trece. Ea reflectă viziunea poporului asupra unor valori, fiind o formă de exprimare a suveranităţii naţionale.

In marea majoritatea covârșitoare a cazurilor, la nivel internațional, redefinirea căsătoriei a avut loc prin acţiuni la nivel politic (votul parlamentelor – ex: Franţa ) și activism judiciar (intervenţia judecatorilor – ex: SUA), fără o consultare directă a cetăţenilor. IATA CE S-A ÎNTÂMPLAT DACA NU A FOST DEFINITĂ CĂSĂTORIA ÎN CONSTITUȚIA UNEI ȚĂRI:

Spre exemplu, în Franța, deși 1,5 milioane de francezi au protestat împotriva ‘căsătoriilor’ unisex, acestea au fost aprobate. În Statele Unite ale Americii, în lipsa unei definiții clare, constituționale a căsătoriei, 5 judecători au decis în locul poporului american, în anul 2015.

 

Copiii au dreptul la o copilărie senină! Când vor fi adulți, își vor decide singuri viitorul.

Educaţia copiilor din România se va axa pe prezentarea efectelor benefice ale căsătoriei dintre un bărbat și o femeie. Noile generaţii vor fi crescute în spiritul valorilor firescului, având posibilitatea să-și determine singure viitorul.