ADEVĂRUL despre REFERENDUMUL pentru CĂSĂTORIE: “Tensiunile în societate se produc de către cei care atacă valorile fundamentale.”

1591

DEZINFORMARE: “Referendumul tensionează societatea fiind dezbinator”

Dreptul copiilor de a avea o mamă și un tată, dreptul părinţilor de a-și educa copiii în conformitate cu propriul sistem de valori, libertatea de exprimare, de credinţă și conștiintă sunt valori fundamentale.

Scindarea și tensionarea situaţiei este determinată de către cei care atacă aceste valori universale și vor să reinventeze legile firescului, legile existenţei, impunand o nouă formă de totalitarism, similară comunismului, în care libertăţile fudamentale sunt erodate.

Minoritatea persoanelor cu orientare homosexuală și a disforicilor de gen este pretextul de care se folosesc noile curente deconstructiviste pentru a-și justifica și impune agenda, la fel cum proletariatul a fost pretextul și justificarea comunismului de secol 19-20.

Nu este o actiune împotriva persoanele cu orientare homosexuală și persoanele trans-sexuale (cărora nu li se restrânge nici un drept – așa cum Curtea Constituțională a României a decis) ci cu un curent progresist  care se folosește de o minoritate, care, în fapt, nici nu își dorește căsătoria.