Fostul ministru adjunct al educaţiei din Canada a instruit online un ofiţer de poliţie sub acoperire cum să-şi agreseze sexual fiica în vârstă de opt ani.

82

Puţină lumea ştie că Benjamin Levin, fost profesor la Institutul de Ştiinţele Educaţiei din Ontario şi fost ministru adjunct al educaţiei în Canada, este autorul unei programe de educaţie sexuală în şcolile publice pe care, în 2010, părinţii canadieni au respins-o masiv şi ferm. În 2015, odată cu instalarea premierului Kathleen Wynne, o lesbiană declarată, părinţii nu au mai avut acelaşi succes.

În timp ce părinţii protestau de zor pe străzi, autorul programei, Benjamin Levin, se afla deja în puşcărie pentru posesie de pornografie infantilă şi îndemn la viol. În calculatorul lui s-a descoperit o listă de discuţii cu 1.750 de contacte online cu care comunica mai ales despre „contactul sexual dintre părinţi şi copii”. El a instruit-o online pe Janelle Blackadar, ofiţer de poliţie sub acoperire, cum să-şi agreseze sexual fiica în vârstă de opt ani.

Material preluat din sursa externa, disponibil integral la adresa:

http://stiripentruviata.ro/canada-condamnat-pentru-pedofilie-fostul-ministru-adjunct-al-educatiei-care-a-creat-o-programa-agresiva-de-educatie-sexuala-a-fost-eliberat-mai-devreme/