Peste 100 de scoli primare din UK participa la programe de promovare a culturii LGBT

3609

Peste 100 de școli din Marea Britanie au intrat într-un program de cele mai bune practici pentru LGBT în cadrul căruia sunt desființate uniformele separate pentru băieți și fete iar materiale ce promovează stilul de viață homosexual și transgender sunt răspândite în toată programa școlară. De exemplu un plan de lecție la geografie, pentru elevii cu vârste cuprinse între cinci și șapte ani, se referă la doi pinguini de sex masculin care adoptă un pinguin-copil.

Elly Barnes, fondatoarea programului „Educatie si Celebrare” – care promite să transforme școlile intr-un „loc mai sigur” pentru adolescenții homosexuali, a declarat că peste 120 de scoli s-au inscris in program (conform The Guardian).

Programul se desfăsoara in parteneriat cu scolile, ajutandu-le sa implementeze un plan cu 5 puncte cheie „revizia regulamentelor interne; dezvoltarea unei curricule incluzive LGBT, cu planuri de studiu, material didactic, colectii de carti dedicate … toate pentru o vizibilitate sporita in cadrul scolilor a culturii LGBT”

Material preluat din sursa externa, disponibil integral la adresa:

http://www.breitbart.com/london/2017/05/17/120-uk-schools-lgbt-curriculum/