ADEVĂRUL despre REFERENDUMUL pentru CĂSĂTORIE: “Doi bărbați nu pot înlocui o mamă. Căsatoria dintre un bărbat și o femeie contează.”

4077

DEZINFORMARE: “Casătoriile între persoanele cu orientări homosexuale nu ne afectează cu nimic”.

Redefinirea căsătoriei are efecte majore în societate. Se vor legaliza adopțiile de copii de către cuplurile de același sex, va fi afectată libertatea de exprimare (daca îți vei manifesta dezacordul poți fi concediat, amendat și trimis la cursuri de reeducare), în școli li se va prezenta copiilor căsătoria între doi bărbați ca fiind o alternativă viabilă la căsătoria firească, comportamentul homosexual ca fiind o alternativă normală la comportamentul heterosexual, preoții pot fi obligați să căsătorească cupluri unisex.

Care sunt efectele “căsătoriilor” între persoane cu orientare homosexuală (experiența altor țări)?

Adopția de copii

Doi bărbati vor putea sa înfieze un copil. Studiile și mărturiile cutremurătoare ale copiilor crescuți în astfel de cupluri arată traumele prin care aceștia trec.

 

Mark Regnerus
– sociolog-

“Adulții din familii cu părinți de același sex sunt predispuși către homosexualitate”
Sursa (aici)

Dawn Stefanowicz
crescută în cuplu homosexual – „Eram doar un copil, dar mă expunea la activitate sexuală explicită.”
Sursa (aici)
Lewis Freeman
-crescut în cuplu homosexual- „M-a lăsat traumatizat din punct de vedere emoțional și mi-a transmis o stare de confuzie.”
Sursa (aici) 

Vezi mai multe materiale legate de adoptia de copii AICI

Reeducarea copiilor prin intermediul școlii

De la vârste mici, în școala, copii vor fi învățați că două fete se pot căsători între ele și doi băieți se pot căsători între ei. Comportamentul homosexual le va fi prezentat ca o alternativă normală în viata. Iată ce vor citi copiii în școlă:

KING & KING, o poveste de dragoste între doi prinți care se iubesc si se căsătoresc Travestitul „Xochi Mochi”, invitat să le citească povești copiilor la librăria publică KARLIS a devenit KARLINA, o poveste în care un băiețel se crede fată și își schimbă genul

Vezi mai multe materiale legate de adoptia de copii AICI

Limitarea libertății de exprimare și credință

Cei care își manifestă dezacordul față de căsătoria între persoane de același sex sunt amendați, concediați și trimiși la cursuri de reeducare.

 

Kim Davis, functionar public din SUA, condamnată la închisoare pentru refuzul de a semna un certificat de “căsătorie” pentru un cuplu homosexual

 

 

Leon Danaila, medic neurochirug ROMÂN, amendat cu suma de 2000 de lei pentru declaraţii “discriminatorii” la adresa comunităţii LGBT.

 

Elaine Huguenin, fotograf din SUA, dată în judecată, amendată și falimentată pentru refuzul de a face poze la o nuntă de homosexuali.

 

Vezi mai multe materiale legate de limitarea libertații de credință si exprimare AICI