ADEVĂRUL despre REFERENDUMUL pentru CĂSĂTORIE: “Legislația și valorile autentic europene sunt respectate”

562

DEZINFORMARE “Referendumul ne îndepărtează de valorile Uniunii Europene”

Europa a fost fondată pe valorile firescului, pe respectarea drepturilor fundamentale, pe respectarea libertăţii de exprimare, a libertăţii de conștiinţă și de credinţă.

Vedem care sunt efectele “căsătoriilor pentru toţi”: copiii nu mai au dreptul de a avea  o mamă și un tată, ești amendat dacă îţi exprimi o opinie contrară acestor uniuni, întri în faliment dacă nu prestezi serviciile tale unui cuplu unisex, predicile preoţilor nu mai au voie să conţină anumite pasaje din Biblie.

Din acest punct de vedere, demersul de protejare a definiţiei căsătoriei face parte dintr-un demers de protejare a esenţei civilizaţiei europene.

Europa a fost fondată pe valorile libertății de exprimare, de credintă și de conștiință!

Trebuie menţionat că legislaţia la nivel european permite definirea căsătoriei în conformitate cu DORINȚA cetăţenilor din statul respectiv (art. 9, Carta drepturilor fundamentale UE).

Este momentul în care forurile UE pot demonstra respectul faţă de suveranitatea naţiunii române în materie de definire a căsătoriei, în conformitate cu principiile Uniunii Europene, fiind un excelent motiv de diminuare a euroscepticismului.