Două lesbiene își transformă fiul adoptiv în fată

31890

Un băiat de 11 ani va suferi o intervenție chirurgicală de îndepărtare a penisului, după ce i s-au administrat hormoni feminini de la vârsta de 8 ani.

Un cuplu de lesbiene îi „face tratament” copilului pentru boala gravă… de a fi băiat. De la vârsta de 8 ani, Thomas Lobel, un băiețel adoptat de un cuplu de lesbiene și rebotezat Tammy face un tratament hormonal pentru a deveni, în sfârșit, fetiță. Pentru aniversarea de 11 ani cele două suprermame îi vor tăia penisul și îi vor fabrica un vagin.

Băiatul, crescut de un cuplu de lesbiene, s-a simțit fetiță dintotdeauna, afirmă cele două „mame”, care îi fac „tratamente” spre binele lui…

In statul California, după ce s-a legalizat căsătoria între persoanele de același sex, acum se permite părinților să le facă operații de schimbare de sex copiilor.

Are un băiat de 8 ani, crescut de două mame lesbiene, discernământ și suficiente cunoștințe pentru a se hotărî pentru tratamente hormonale și chirurgicale, de care nici un alt copil de vârsta lui nu a auzit?

Material preluat din sursă externă, disponibil integral la adresa:

http://www.culturavietii.ro/2013/06/07/doua-lesbiene-isi-transforma-fiul-adoptiv-in-fata/