ADEVĂRUL despre REFERENDUMUL pentru CĂSĂTORIE: Termenul de „SOȚI” din Constituție NU precizează cu claritate sexul biologic al acestora și nici numărul lor.

5041

DEZINFORMARE: “Referendumul nu este necesar, definiția căsătoriei este clară.”

Ce se întâmplă în Europa? Două femei se pot căsători între ele, doi bărbați se pot căsători între ei.

România nu poate face abstracţie de procesul de redefinire a căsătoriei în Europa. In ultimii ani, 16 ţări au legalizat căsătoriile între persoane de același sex și 12 au iniţiat parteneriate civile pentru uniunile unisex, o treaptă în legalizarea acestui tip de căsătorie.

Un numar de 14 tări au menționat in Constituțiile lor definiția naturală a căsătoriei, pentru a o proteja.

Cum a avut loc procesul de redefinire la nivel internațional? 

In marea majoritatea covârșitoare a cazurilor, la nivel internațional, redefinirea căsătoriei a avut loc prin acţiuni la nivel politic (votul parlamentelor – ex: Franţa ) și activism judiciar (intervenţia judecatorilor – ex: SUA), fără o consultare directă a cetăţenilor.

Spre exemplu, în Franța, deși 1,5 milioane de francezi au protestat împotriva ‘căsătoriilor’ unisex, acestea au fost aprobate. În Statele Unite ale Americii, în lipsa unei definiții clare, constituționale a căsătoriei, 5 judecători au decis în locul poporului american, în anul 2015.

Care este situația in Romania?

S-a solicitat deja în declarații publice încă din anul 2006 recunoașterea căsătoriilor între persoane de același sex.
Sursa foto si articol: Active News
ÎN PREZENT se solicită deja în instanță ca prin „soți” să se înțeleagă și un cuplu de persoane de același sex (homosexual). Acest caz este pe rolul Curtii Constituționale a României (cazul Coman – Hamilton) și în dezbatere la Curtea Europeană de Justiție.
Sursa foto si articol: Active News

În anumite ţări, acest tip de activism judiciar, cu pași mărunți,  a produs efecte, schimbând definiția milenară a căsătoriei.

De ce trebuie să avem o definiție CLARĂ, lipsită de orice echivoc, în Constituția României?

În CONSTITUȚIA României, căsătoria este definită ca uniunea liber consimțită între „SOȚI”, un termen care NU precizează cu claritate sexul biologic al acestora și nici numărul lor.

Codul Civil din România, deși clarifică ce sunt soții (un bărbat și o femeie), poate fi schimbat oricând prin votul Parlamentului, contrar voinței cetăţenilor, așa cum se întâmplă în Europa.

În România se derulează în prezent o inițiativă cetățenească de modificare a art. 48 alin. 1 din Constituția României, astfel încât CĂSĂTORIA să fie definită ca uniunea liber consimțită între UN BĂRBAT și O FEMEIE.

Sub presiunea unei ideologii radicale, termenul de „SOȚI” își schimbă înțelesul. Ridicarea la rang constituțional a definiției căsătoriei ca fiind uniunea liber consimțită dintre un bărbat și o femeie este singura cale de securizare a definiției firești a căsătoriei.

Dacă nu o vom facem noi, o vor face alții, în sens contrar!

Care sunt efectele “căsătoriilor” între persoane cu orientare homosexuală (experiența altor țări)?

Adopția de copii

Doi bărbati vor putea sa înfieze un copil. Studiile și mărturiile cutremurătoare ale copiilor crescuți în astfel de cupluri arată traumele prin care aceștia trec.

 

Mark Regnerus
– sociolog-

“Adulții din familii cu părinți de același sex sunt predispuși către homosexualitate”
Sursa (aici)

Dawn Stefanowicz
crescută în cuplu homosexual – „Eram doar un copil, dar mă expunea la activitate sexuală explicită.”
Sursa (aici)
Lewis Freeman
-crescut în cuplu homosexual- „M-a lăsat traumatizat din punct de vedere emoțional și mi-a transmis o stare de confuzie.”
Sursa (aici) 

Vezi mai multe materiale legate de adoptia de copii AICI

Reeducarea copiilor prin intermediul școlii

De la vârste mici, în școala, copii vor fi învățați că două fete se pot căsători între ele și doi băieți se pot căsători între ei. Comportamentul homosexual le va fi prezentat ca o alternativă normală în viata. Iată ce vor citi copiii în școlă:

KING & KING, o poveste de dragoste între doi prinți care se iubesc si se căsătoresc Travestitul „Xochi Mochi”, invitat să le citească povești copiilor la librăria publică KARLIS a devenit KARLINA, o poveste în care un băiețel se crede fată și își schimbă genul

Vezi mai multe materiale legate de adoptia de copii AICI

Limitarea libertății de exprimare și credință

Cei care își manifestă dezacordul față de căsătoria între persoane de același sex sunt amendați, concediați și trimiși la cursuri de reeducare.

 

Kim Davis, functionar public din SUA, condamnată la închisoare pentru refuzul de a semna un certificat de “căsătorie” pentru un cuplu homosexual

 

 

Leon Danaila, medic neurochirug ROMÂN, amendat cu suma de 2000 de lei pentru declaraţii “discriminatorii” la adresa comunităţii LGBT.

 

Elaine Huguenin, fotograf din SUA, dată în judecată, amendată și falimentată pentru refuzul de a face poze la o nuntă de homosexuali.

 

Vezi mai multe materiale legate de limitarea libertații de credință si exprimare AICI