Cea mai clară explicatie privind presiunile ideologice exercitate asupra copiilor în conferința organizată de Ambasada SUA la Focşani

160

Ideologii care apără ideologia de gen afirmă ca ”fiecare copil este atribuit unei categorii pe baza formei organelor sale genitale. După ce suntem atribuiți unei categorii, ne convertim în ceea ce se crede că trebuie să fim – masculin sau feminin. Deși mulți cred că bărbatul și femeia sunt expresia naturală a unui plan genetic, genul este un produs al culturii și gândirii umane, o construcție sociala care crează adevărata natură a unui individ” (conform Lucy Gilber y Paula Wesbster “TheDanger of Feminity. Gender diferences: Sociology o Biology?).

Potrivit înregistrărilor video ale conferinței „Womentalk” de la Focsani, copiii au fost învățați (de la minutul 30, 32 al înregistrării) că: “Fără să ne dăm seama, absorbim de la naștere o grămadă de tipare sociale și cred că este foarte încurajator să faceti exercițiul de le identifica in primul rând si, încet – încet, de a le deconstrui, de a le dezorganiza, ca să vă cunoașteți și să vă construiți pe voi conform calapodului vostru oricare ar fi el.”

Iată așadar că deconstruirea omului si reconstruirea lui este în realitate scopul egalitatii de gen în care „barbat” si „masculin” poate reprezenta atat un corp de femeie cat si un corp de barbat; iar „femeie” si „feminin” poate reprezenta atat un corp de barbat cat si un corp de femeie. (conform J Butler. Gender Trouble: feminism and the Subversion of Identity (Routlege, New York 1990, pág. 6)

Ce profesori și părinți își doresc aceasta pentru copii?

Articol preluat si disponibil integral la: https://www.stiripesurse.ro/cea-mai-clara-explicatie-privind-presiunile-ideologice-exercitate-asupra-copiilor-in-conferin-a-orga_1252017.html