Revizuirea Constituției României poate fi făcută dacă este susținută „de cel puțin 500.000 de cetățeni cu drept de vot” (art. 150 din Constituție). Revizuirea art. 48, alineat 1, din Constituția României este propusă, conform legii, de un Comitet de Inițiativă ce are ca scop promovarea acesteia în rândul membrilor societății românești.
Membrii acestui Comitet de Inițiativă sunt următorii:

Georgeta Stoian

Fondator și director „Espora Evolutiv Business”. Experiență de 20 de ani în mediul de afaceri antreprenorial și corporate. Business & Executive Coach certificat internațional ICF (US), antrenează proprietarii de companii mici și mijloci, antreprenorii să creeze structura unei afaceri performante. Implicată în programe de mentorat.
Alina Tomi

Actriță de profesie. Studentă în ultimul an la Pedagogia Învățământului Primar și Preșcolar. Soție și de trei ori mamă. Arădeancă de origine.
Mihai Gheorghiu

Director general adjunct al Muzeului Țăranului Român. Fost Secretar de stat în ministerul Afacerilor Externe și deputat PNȚ-CD. Doctor în științe filologice. Autor al mai multor cărți. Participant la Revoluția din decembrie 1989. Membru fondator al Alianței Civice. Coordonator al Pieței Universității (1990). Distins cu premiul „Freedom” de către prim-ministrul Marii Britanii, Margaret Thatcher (1990). Distins cu Crucea Patriarhală de PF Teoctist, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române (2006).
Vlad Miriță

Vlad este primul solist român crossover. A fost tenor la Opera Națională din București (până în 2014). A reprezentat România la Eurovision, în 2008.
Pavel Chirilă

Medic primar boli interne, profesor universitar specialist în bioetică; promovează conceptul de medicină creștină; fondator al unor așezăminte medicale creștine (Christiana, Sf. Irina, Clinica Nera) și al unor mănăstiri cu slujire medicală.
Tudor Sișu

Fost component al trupei hip-hop „La Familia”, membru în „Haarp Cord” și unul dintre cei mai apreciați interpreți ai scenei hip-hop din România.
Mircea Tudor

Licențiat în drept, pasionat de inginerie. Activitate dedicată cercetării aplicative, încununată de câștigarea de 2 ori (2009/2013) a Marelui Premiu la cel mai prestigios salon mondial de invenții (Geneva). Președintele MBTechnology, nume de referință în securitatea frontalieră internațională, unic producător mondial de scanere pentru avioane. Fondator al Centrului Est European pentru Cercetare Aplicativă Interdisciplinară.
Liviu Axinte

Preşedintele Comunităţii Penticostale din Moldova şi Bucovina. Slujește ca păstor în Piatra Neamț. Coordonator al Departamentului Dezvoltare, Infrastructură şi Asistenţă Socială al Comunităţii Penticostale din România. Tată a 4 copii şi bunic a 7 nepoţi.
Paul Negruț

Licențiat în psihologie, doctor al universității Brunel (Londra). Doctor în Științe Politice la SNSPA București. Rector al Universităţii „Emanuel” din Oradea. Activitate academică la catedră și prin publicarea unui număr mare de cărți și articole de specialitate. Fost președinte al Alianței Evanghelice din România. Slujește ca păstor al bisericii baptiste nr. 2, Oradea.
Cornel Bratu

Inginer, expert în telecomunicații. Membru și reprezentant al Asociației Familiilor Catolice „Vladimir Ghica”. Activează și în Fundația „Noi, despre noi, pentru noi”, ce are ca misiune introducerea valorilor moral-creștine în normele civice de educație și conviețuire. Căsătorit; 2 copii.
Călin Diaconu

Soțul Cristinei-Victoria, tatăl Dariei-Maria și al lui Tudor-Călin. Își dorește să trăiască într-o Românie a valorilor tradiționale. Poate pentru că este pasionat de Istorie (Universitatea București, Istorie Modernă Universală – promoția 1993) și Președinte al Asociației Generale a Românilor Uniți cu Roma, greco-catolici (AGRU-București, din 2011). Sau poate pentru că a cunoscut (o parte) din secretele industriei publicității românești (fondator al Babel Communications, 1998).
Sorin Lavric

Scriitor, traducător și filozof român. Este absolvent al Facultății de Medicină (1993) și al Facultății de Filosofie (1996), doctor în filosofie în 2005. A tradus lucrări ale lui Martin Heidegger (publicate la ed. Humanitas). Din 2003 ține cursuri semestriale la Facultatea de Filozofie București, a căror tematică este axată pe filozofia lui Constantin Noica.
Constantin Necula

Preot, doctor în teologie, specializarea catehetică-omiletică și pedagogie creștină. Conferențiar universitar la Facultatea de Teologie „Sf. Andrei Șaguna” din Sibiu. Autor a peste 70 de cărți de unic autor, științifice și de popularizare; peste 40 de studii de specialitate (ISI/Scopus); sute de articole. A susținut sute de conferințe în țară. Este realizator radio și TV.
Mihaela Manuceanu

Avocată în Baroul București. Absolventă a Facultății de Drept din cadrul Universității București și a Facultății de Teologie Ortodoxă „Iustinian Patriarhul”, specializarea teologie didactică.